Girls… take care of your eyebrows!

Dat wenkbrauwen erg gezichtsbepalend zijn realiseren wij als vrouwen ons soms niet. niet alleen hebben ze een functie, de juiste vorm, kleur en dikte zijn alles bepalend.

Als wenkbrauwspecialist en kapper zie ik iedere dag veel wenkbrauwen voorbij komen. Niet alleen op de werkvloer kijk ik er veel naar, ook in mijn vrije tijd kan ik het niet laten om toch even een blik te werpen. Wat me iedere dag weer opvalt is dat veel vrouwen GEEN aandacht besteden aan hun wenkbrauwen, Shame on you! De laatste jaren is er al veel veranderd en merk ik dat steeds meer vrouwen wenkbrauwen belangrijk vinden, maar er is nog altijd dat groepje achterblijvers. Dus tegen deze groep groep schreeuw ik, YOU NEED IT! Wenkbrauwen zijn namelijk een enorm belangrijk onderdeel van je gezicht. Wist je namelijk dat ‘sterke wenkbrauwen’ een vorm van zelfvertrouwen geeft? Door het aanzetten van je brows krijg je namelijk veel meer expressie in het gezicht en dat is toch wat we willen?! Soms vraag ik het wel eens, ‘Mag ik vragen waarom u uw wenkbrauwen niet verzorgt?’ vaak krijg ik het antwoord ‘daar heb ik geen tijd voor’. Maar tegenwoordig zijn er allerlei producten wat veel tijd bespaard en je wenkbrauwen zitten helemaal op en top. Ook hoor ik vaak ‘ja dat vind ik niet nodig’, maar zeg nou eens eerlijk, wij als vrouwen willen toch ook wat kracht uitstralen? Daarom zeg ik, het is WEL nodig.

Ik zal jullie wat tips geven wat te doen met je wenkbrauwen:

  1. Laat je wenkbrauwen in de juiste shape brengen door een specialist. Mijn voorkeur gaat uit naar het epileren met draad, dit voor een strakker resultaat en de huid wordt hierbij niet uitgerekt.
  2. Laat je wenkbrauwen verven. Door ze bij een specialist te laten verven vergt dit al heel wat tijd in de ochtend. Mijn voorkeur gaat uit naar verven met henna, dit voor langdurig resultaat in vergelijking met alle andere wenkbrauwverven.
  3. De grote vraag is natuurlijk ‘met welke producten hou ik de wenkbrauwen het beste bij?’ Zelf ben ik erg gecharmeerd van MAC Pro longwear waterproof brow set. Dit is een gel die de wenkbrauwen verzorgt en gladstrijkt en ze meteen een natuurlijke kleur geeft. Ben je nou toch meer van de poeder, dan raad ik je MAC Great Brows aan. Deze set bevat alle tools die je nodig hebt om je wenkbrauwen optimaal te accentueren: twee matte, natuurlijke tinten en een ultraromige highlighter.
0
    0
    Winkelmand
    Je mandje is leegTerug naar de shop