Retourbeleid

Verzenden

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je bestelling in huis hebben. Daarom verzenden wij dezelfde dag binnen een straal van 15 km je bestelling Gratis vanaf € 20,-. Woon je niet binnen deze straal dan streven wij erna om het dezelfde dag nog te verzenden. Op onze werkdagen dinsdag t/m zaterdag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Boven €75,- gratis verzendkosten. Heb je je bestelling binnen 4 werkdagen niet ontvangen? Neem dan contact met ons op!

 

Orderbevestiging

Wanneer je jouw bestelling plaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging. Hierin vind je een overzicht van de door jouw bestelde artikelen. Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem eens een kijkje in je spam, of neem contact met ons op. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, stuurt de koerier een e-mail met hierin jouw track and trace code.

 

Retourneren

Is de bestelling helaas niet naar je zin, dan kun je binnen 7 dagen na ontvangst je artikel/de artikelen op eigen kosten retour sturen. Dit kan eenvoudig door het retourformulier te downloaden op onze website. Het aankoopbedrag zullen wij binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van het retour terugstorten op jouw rekening. RETOUR VAN SALE: Dit is helaas niet mogelijk.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Volg eerst de instructies op de aangeleverde pakbon.

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.

2. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.

  1. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af.
  2. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
LOKZ Fashion & Hair

Kerkwijk 9

5258 KA Berlicum

 

Overige retourvoorwaarden

  • Herroepingsrecht kan niet worden toegepast op accessoires, sieraden en andere artikelen aangaande hygiëne gevoelig.  
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer het product beschadigd en/ of gedragen is
  • wij kunnen het retour niet accepteren wanneer de hangtags van de producten af zijn
  • sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de plastic verpakking nog intact is en ongedragen
  • wij kunnen het retour niet accepteren als de verzendkosten niet volledig zijn betaald.

Retourneren

Artikel gekocht, maar toch niet helemaal de juiste maat en wil je deze graag ruilen? Geen probleem. Je kunt op het retourformulier vermelden welk artikel je wilt ruilen en voor welke maat. Indien voorradig zullen wij jou kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer op voorraad zijn in de gewenste maat, zullen wij het bedrag van dat artikel binnen enkele dagen aan je uitbetalen.