THE L’ANZA STORY

THE

L’ANZA STORY

L’ANZA

Al meer dan 30 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen.

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.

L’ANZA HEEFT een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties!

INNOVATIVE TECHNOLOGY

L’ANZA werd geïntroduceerd in de kappersindustrie als één van de eerste professionele haarverzorgingsmerken dat specifiek is ontworpen om aan alle individuele haarbehoeften te voldoen.

LUXURIOUS,
SUSTAINABLE
INGREDIENTS

L’ANZA besteedt buitengewone zorg aan het handmatig selecteren van de beste botanische ingrediënten die geoogst worden uit duurzame oerwouden en bossen over de hele wereld.

HIGH FASHION
RESULTS

L’ANZA heeft de reputatie opgebouwd van de kwalitatief hoogwaardigste en de best presterende producten in de haarverzorgingsindustrie. Er wordt vaak gezegd dat mensen die LANZA gebruiken, nooit meer iets anders willen.