Alt text

PRODUCTEN

Home » PRODUCTEN

L’oreal Professional

Producten met innovatieve technologieën en collecties geïnspireerd op de nieuwste trends die uw kapper de kans geven om zijn talent te tonen. Technologische vernieuwing gaat hand in hand met professionele knowhow en garandeert een uniek resultaat.
Myscara

Dag en nacht non-stop stralend zwarte wimpers! Het is mogelijk met Myscara, de semi permanente mascara die 2 tot 3 weken de perfecte mascara look geeft! Deze revolutionaire wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag uw mascara aanbrengen niet meer nodig is! 100% waterproof!

Voor de behandelingNa de behandeling 

Bulaggi

BULAGGI staat bekend om haar uitgebreide assortiment, doordachte collecties en een perfecte integratie van kleuren en modieuze materialen die naadloos aansluiten op de laatste trends in de schoenen- en modewereld. De BULAGGI tas is een commercieel succesvolle tas met een chique en trendy uitstraling.

Door het gebruik van synthetische materialen speelt BULAGGI snel in op de laatste trends en ontwikkelingen. Elke BULAGGI tas wordt zorgvuldig afgewerkt met een apart vakje voor o.a. een mobiele telefoon, een met rits afsluitbaar binnenvak en de exclusieve BULAGGI voering. De bekende BULAGGI protection bag vormt de finishing touch van ons kwaliteitsproduct.